Ce inseamna sa faci o lucrare de licenta la comanda cu o alta persoana de pe internet. In momentul de fata trebuie sa aduc la cunostinta ca intradevar exista si multe riscuri in momentul in care se apeleaza la o astfel de solutie, insa partea buna este ca este finalizata mult mai repede si totodata poate fi facuta de o persoana cu experienta mult mai vasta in acest sens. Dealungul timpului am intalnit persoane care faceau astfel de servicii dupa urmatorul model.

In prima faza se alege de comun acord un cuprins care sa satisfaca studentul, iar dupa ce s-a comunicat profesorului coordonator se continua cu proiectarea pentru acea lucrare de licenta cu introducerea si prima parte. Totodata plata se imparte in 2-3 transe. In momentul in care clientul primeste cuprinsul va face o plata initiala, ulterior dupa ce sa dat acordul de catre student, se scrie prima parte al aplicatiei si se primeste jumatate din suma. Prin acest fel se poate verifica autenticitata lucrarilor de licenta si totodata in cazul in care clientul nu este satisfacut de calitatea lucrarii de licenta se poate renunta fara a pierde o suma importanta de bani. In cazul in care se decide ca acea parte este facuta corect, se trece mai departe la finalizarea proiectului, iar inainte ca studentul sa primeasca si ultima parte, va face ultima transa din plata stabilita.

Trebuie sa discutam si despre legalitatea acestor proiecte. Ei bine in momentul de fata site-urile care pun la vanzare astfel de proiecte nu incalca cu absolut nimic legislatia in vigoare, deoarece ei ofera documentatie pentru acea lucrare de licenta, Insa studentul inainte de a sustine lucrarea de licenta la comanda, trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere ca acel proiect are o autenticitate mare, adica cu alte cuvinte nu este nici pe departe plagiata. Noi va punem la dispozitie aceste informatii pentru a fi foarte bine informati cum se prezinta situatia in materie de lucrari de licenta si lucrari de licenta la comanda din Romania, astfel incat dumneavoastra sa fiti cat mai bine informati si sa puteti lua decizia corecta in acest sens