Din experienta mea doresc sa va impartasesc cateva lucruri despre industria de implant dentar din Sibiu, parodontologie, implantologie ,etc...
Acum cativa ani am fost la un medic dentist pentru un banal consult, care trebuie facut o data la 6 luni sau anual in cel mai rau caz. Ei bine mi s-a descoperit o amarata de carie care ulterior a fost nevoit sa fie plombata si am decis ca acelas medic dentist sa faca aceasta operatiune (Deoarece nu vreau sa defaimez pe nimeni nu am sa dau numele persoanei care a dus la finalizare aceasta lucrare dentara).. Ulterior dupa aproximativ 2 luni surpriza, acea plomba a picat, iar cum este si normal m-am reintors in acelas cabinet sa iau legatura cu medicul pentru a discuta cu dansul si sa remediez problema. Mentionez ca acea carie nu ma durea de nici o culoare, nu simteam absolut nimic daca mancam sau beam ceva cald sau rece, era un punct minuscul, ulterior dupa ce medicul dentist a frezat si a picat plomba am constientizat ca mai bine de jumatate din acea masea este afectata. Ei bine acum a inceput distractia. Solutia oferita de aceeas cabinet si aceeas medic a fost implant dentar, care surprinzator are un pret de te usuca. Dupa o discutie mai aprinsa cu acest doctor si explicandui ca de la un amarat de puncticel care nici macar in oglinda nu il zaream am ajuns sa imi pierd maseaua in detrimentul unui implant? Nu este normal asa ceva! in final am decis sa schimb cabinetul in detrimentul unei clinici dentare.

Sincer pot spune ca am facut una dintre cele mai bune alegeri in acest sens. Sfatul meu este ca sa nu mergeti la orice dentist de care nu ati auzit in viata voastra doar ca este mai ieftin cu 10-20 de lei, pentru ca sanatatea dumneavoastra conteaza mai mult decat orice altceva pe lumea asta. Eu personal am apelat la clinica perio implant clinics, unde am fost tratat regeste as putea spune de catre doctorul Sorin Ghise, un medic cu experienta si studii internationale dupa cum reiese de indata ce intrati in incinta clinicii conduse de catre dansul. I-am explicat toata povestea prin care am trecut la cabinetul anterior si in final sa aflu ca acea masea a fost distrusa din cauza lipsei profesionalismului medicului anterior. Dr. Ghise Sorin m-a pus la curent cu toate procedurile posibile care se pot face pentru mine, totodata mi-a dat si sugestiile dansului in raportul calitate pret, dar si pentru sanatatea maselei mele. Mi-a adus la cunostinta lista de preturi practicate in clinica perio implant clinics, astfel incat am putut cauta pe internet si sa compar si cu alte clinici sau medici dentisti si sa pot lua cea mai buna hotarare. In final am decis sa fac un implant dentar deoarece era cea mai buna alternativa dupa ce acea masea a fost distrusa la prorpiu de incompetenta primului medic, iar acum dupa aproximativ 2 ani de la acel implant doresc sa va spun ca totul este ok, fara nici un fel de problema. In concecinta doresc sa recomand orice serviciu de implant dentar Sibiu din clinica perio implant clinics, oferit de catre dr. Ghise Sorin din Sibiu. Eu personal va recomand un consult anual la un medic dentist, insa cu mare grija unde mergeti! Mai bine faceti doua consulturi la clinici medicale diferite sa vedeti parerea mai multor specialisti si abia apoi sa luati o hotarare ce lucrari veti face la dumneavoastra in gura, deoarece de multe ori este ireversibil si puteti sa va pierdeti dantura din cauza incompetentei a multor asa numiti medici dentisti!